Luni – Vineri 08:00 – 19:30 | Sâmbătă 08:00 – 18:00 Suport Clienți Tel: (+373) 30 001 002

ZIDĂRIE CERAMICĂ
LEIER BRIKSTONMai rezistentă decât
prevede legea

LEIER BRIKSTON este unul dintre principalii producători de materiale pentru zidărie și finisaje pe piața României. Calitatea materiei prime utilizate și a tehnologiei inovative de fabricație au condus la crearea unui produs de zidărie corespunzător celor mai înalte standarde și normative. Astfel a rezultat gama de cărămizi și blocuri ceramice LEIER BRIKSTON, cu un grad deosebit de înalt de rezistență la compresiune.

Produsele BRIKSTON sunt concepute să reziste la cutremurele din România și Republica Moldova, unele din cele mai intense din Europa. Rezultatele testelor de laborator pe aceste cărămizi se situează la o medie de peste 20 N/mm².

DESCOPERĂ GAMA DE PRODUSE LEIER BRIKSTON

BLOCURI CERAMICEBlocurile ceramice LEIER BRIKSTON sunt materiale ce îmbină exclent cerințele pentru casa ta modernă. Spre exemplu, pe lândă siguranță și confort termic, aceste produse îți asigură și liniștea de care tu și familia ta aveți nevoie.

CĂRĂMIZICărămizile LEIER BRIKSTON se încadrează în cea mai înaltă clasă privind reacția la foc: Euroclasa A1. Cărămida în cauză împiedică răspândirea focului și nu își pierde capacitatea portantă la temperaturi înalte.

BUIANDRUGIBuandrugii sunt elemente sub formă de grindă, pentru lucrăi de zidărie, amplasați deasupra golurilor din pereții de zidărie, care preiau încărcările gravitaționale superioare acestora.

CANALE DE VENTILAȚIEAerul pe care îl respirăm trebuie să fie curat și lipit de impurități. Astfel, canalele de ventilație sunt un produs pentru aerisirea încăperilor și menținerea calității aerului.

Ai nevoie de o consultație?

Telefonează ne sau expediază ne întrebări prin email:

ZIDĂRIE CERAMICĂ

Gama Termică

Blocuri ceramice eficiente termic, gândite pentru minimizarea cheltuielilor de întreținere. Cu gama termică de zidărie ceramică LEIER BRIKSTON ai facturi mai mici la încălzire și te bucuri de un climat interior plăcut, indiferent de anotimp.

 • Eficiență Termică
 • Elemente de Ghidaj
 • Timp de Execuție Redus
 • Rezistență Superioară la Compresiune

Gama Tadițională

O gamă de produse care îmbină toate avantajele cărămizii. Gama tradițională de blocuri ceramice este rezistentă la cutremur și eficientă termic, astfel asigurând conforul interior. Mai mult, gama tradițională este ușor de pus în operă datorită greutății reduse.

 • Rezistență la Compresiune
 • Ușor de Pus în POperă
 • Eficiență Termică

Gama Economică

Gama economică este formată din blocuri ceramice mici, ce îți permite să construiești mai rapid. În plus, te bucuri de confort termic sporit indiferent de anotimp, iar circulația fluxului de aer permite ventilarea naturală a zidului.

 • Permite circulația aerlui și ventilația peretelui
 • Confort termic sporit

Gama de Interior

Cu gama de cărămizi pentru interior, care izolează fonic excelent, ai pereți supli ce nu ocupă spațiu prețios și te bucuri de multă liniște în fiecare cameră.

 • Reduce Spațiul de Compartimentare
 • Izolație Fonică Sperioară

CĂRĂMIDĂ

Aplicații Speciale

Mulțimea de idei frumoase pentru casa ta – un gard, un șemineu sau chiar un grătar – pot fi dificil de implementat dacă nu folosești cărămida potrivită. Tocmai de aceea, gama de aplicații speciale LEIER BRIKSTON este concepută pentru ca visele tale să fie îndeplinite simplu și economic.

 • Pereți cu Design Special
 • Potrivit Pentru Amenajări Interioare, Garduri, Grătare

7 motive de ce să construiești cu Leier Brikston

1. Siguranța în caz de cutremur

O singură cărămidă Leier Brikston poate susține greutatea întregii case, îndeplinind cele mai exigente norme de proiectare seismică din România. Astfel, construcțiile efectuate cu produsele Leier Brikston oferă rezistență excepțională la cutremur pentru ca tu și familia ta să fiți în siguranță.

2. Confort termic

Produsele Leier Brikston sunt un izolator termic excelent, asigurând mediu confortabil în locuință indiferent de anotimp. Cărămida îmbină în mod unic proprietăți precum: capacitatea de a acumula căldură și de a o restitui ulterior (rezistență termică și inerție termică ridicate) și difuzibilitate termică redusă. Ca rezultat a noii configurații geometrice, conductivitatea termică a blocurile ceramice este mai mică. Astfel, obținem un mai bun izolator termic, datorită zidului care opune rezistență sporită transferului de căldură.

În plus, pereții din cărămida Leier Brikston reduc variațiile de temperatură de la zi la noapte, facilitând la maxim utilizarea căldurii solare. Vara, pereții de cărămidă se răcesc în timpul nopții, ceea ce face ca în casă să fie răcoare în timpul zilei. Pe de altă parte, în timpul iernii, pereții expuși radiației solare se încălzesc, eliberând treptat căldura solară acumulată. În final, pe lângă avantajul economiei de agent termic, inerția pereților permite ca suprafața interioară a acestora să nu fie rece.

3. Izolație fonică

Pe lângă siguranță și confort termic, cărămida Leier Brikston asigură liniștea de care cu toții avem nevoie acasă. Blocurile ceramice cu goluri verticale au cu cel puțin 15% o mai bună izolare fonică decât alte materiale de zidărie din beton celular, la aceeași grosime a zidului.

4. Sănătate

Porii mici și deschiși ai cărămizii favorizează difuzia vaporilor de apă. Astfel, umiditatea din încăpere este absorbită și eliminată în exterior, iar pereții rămân uscați indiferent de anotimp, asigurând un climat interior confortabil. Proprietățile menționate evită pericolul dezvoltării bolilor respiratorii, în special la copii. Cu Leier Brikston casa este protejată de apariția mucegaiului și de invazia acarienilor sau a gândacilor, întrucât aceste cărămizi nu contribuie la proliferarea acestora.

5. Siguranță în caz de incendiu

Cărămizile Leier Brikston împiedică propagarea focului și nu pierd din capacitatea portantă la temperaturi înalte, încadrându-se în cea mai înaltă clasă privind reacția la foc: Euroclasa A1.

6. Durabilitate în timp

O casă construită din cărămizi Leier Brikston rezistă mai mult de o viață. Este suficient să facem referință la cele mai importante edificii ale umanității, care stau mărturie peste veacuri, pentru a ne convinge în durabilitatea cărămizii.

7. Produs natural

În procesul de fabricare a produselor Leier Brikston sunt folosite doar materiale naturale. Cărămizile sunt 100% ecologice, nu eliberează fibre care se pot acumula în țesutul pulmonar, nu emit compuși volatili și nu conțin substanțe periculoase.

LEIER BRIKSTON ÎN MOLDOVA
Blocurile ceramice LEIER BRIKSTON sunt oficial recunoscute în Republica Moldova, în proiectarea clădirilor cu pereţi din zidărie de cărămidă. Acestea pot fi folosite la ridicarea unor case de care fiecare moldovean poate fi mândru. Acum orice cetățean poate construi o casă din zidărie de cărămidă modernă, rezistentă şi care se construieşte mai repede decât oricând.


Aşadar, cei care işi fac case cu zidăria ceramică LEIER BRIKSTON vor plăti facturi reduse la gaz şi energie, şi vor avea garanţia unei case trainice și confortabile. Aceste cărămizi sunt produse cu tehnologie vest-europeană de ultima oră, disponibile acum şi în Republica Moldova.

BRIKSTON – PARTE A GRUPULUI
AUSTRIAC LEIER

În prezent, BRIKSTON are două puncte de producţie, la Iaşi şi Sighişoara, şi face parte din Grupul Leier, activ în Austria, România, Polonia, Ungaria, Slovacia, Croaţia şi Ucraina în domeniul producţiei de materiale pentru construcţii, comercializării şi service-ul autovehiculelor premium, în cel imobiliar, al confecţiilor metalice şi ingineriei mecanice.

Punctul de producție: Iași

Punctul de producție: Iași

Punctul de producție: Sighișoara

Pregătit să construiești locuința viselor tale? Te ajutăm să alegi exact ce îți trebuie!

Telefonează ne sau expediază ne întrebări prin email:

Megaconstruct
Copyright © megaconstruct.md
Informatii de contact
Suport
MegaConstruct.md | Materiale de construcții la prețuri accesibile
Logo
Register New Account
Compară produsele
 • Total (0)
Compară
0
Coșul meu