Luni – Vineri 08:00 – 19:30 | Sâmbătă 08:00 – 18:00 Suport Clienți Tel: (+373) 30 001 002

Reparatii Acoperisuri Chisinau | Importanța întreținerii acoperișului

Ei bine, odată cu trecerea timpului, acoperișul unei locuințe poate suferi modificări atât la nivel estetic, cât și la nivel funcțional. De altfel, un sistem de învelitoare care prezintă defecțiuni poate periclita întreaga structură. Fapt pentru care acoperișul necesită o atenție sporită pe tot parcursul procesului de întreținere. 

Așadar, pentru a-i reda unui acoperiș strălucirea și rezistența de odinioară trebuie sa fim atenti. Se impun anumite lucrări de reparație – mai mici sau mai mari, în funcție de necesitățile și de particularitățile clădirii. 

Când știm că acoperișul are nevoie de reparații?

Expertii nostri de la reparatii acoperisuri Chisinau va ofera niste sfaturi bine de urmat. În mod evident, nu este recomandat să se aștepte până în ultimul moment, astfel că ar fi bine ca starea sistemului de învelitoare să fie verificată, din când în când, pentru a evita incidentele neplăcute.
Se poate întâmpla ca acesta să prezinte anumite scurgeri de apă, caz nefericit în care se va impune efectuarea unor reparații ce vor conduce la evitarea sau, după caz, la remedierea unor probleme precum:

  • Tavanul și pereții de la camerele superioare se deteriorează;
  • Umezeala din pod poate duce la apariția mucegaiului, fapt care afectează sănătătatea celor care locuiesc în casă;
  • Apa care se infiltrează în stratul de izolare a acoperișului anulează proprietățile termice a acestuia;
  • Există posibilitatea de a apărea anumite scurtcircuituri la nivelul cablurilor electrice care vin în contact cu apa infiltrată.

Care este cauza?

Expertii de la la Reparatii Acoperisuri Chisinau va explica. În general, infiltrațiile apar fie din cauza faptului că sistemul de învelitoare nu a fost corect montat, fie că au fost anumite greșeli de proiectare a acoperișului. Însă, mai există și alți factori care pot afecta această „a cincea fațadă”, cum ar fi:

  • Depășirea duratei de exploatare a materialelor din care acoperișul este construit; altfel spus, un acoperiș vechi cu siguranță va avea nevoie de renovare;
  • Utilizarea unor materiale de calitate inferioară la instalarea acoperișului;

De asemenea, infiltrații mai pot apărea și în zonele în care sunt fixate parazăpezile. Greutatea zăpezii forțează șuruburile de prindere, iar din cauza fenomenului de îngheț-dezgheț se formează mici locașuri prin care apa poate pătrunde. Din acest motiv, se recomandă verificarea acestor prinderi o dată la câțiva ani pentru izolații suplimentare. O altă soluție constă în instalarea țiglei metalice Umbrella dublu modulară care nu permite apariția infiltrațiilor datorită îmbinărilor cu prinderi ascunse.

Cere ajutorul specialiștilor

Renovarea acoperișului nu este o activitate pe care o poate întreprinde oricine. Având în vedere că sunt necesare o serie de cunoștințe tehnice, de îndemânare și de pricepere. În plus, acoperișurile vechi care au o arhitectură complexă necesită de anumite elemente de tinichigerie specială, fapt pentru care este recomandat să se apeleze doar la profesioniști.

TINCOMERT oferă consultanță și soluții tehnice pentru acoperișuri ce trebuie renovate sau înlocuite complet. La cerere, lucrările pot fi efectuate prin intermediul echipelor de montaj partenere. Așadar, noi vom primi solicitarea, un specialist va face o vizită pentru analiză și măsurători, iar ulterior, vom trimite un deviz de lucrare.

Apelează la experții TINCOMERT și transformă-ți acoperișul casei așa cum îți dorești!

Alte servicii ce le putem oferi

Servicii

Termoizolare

Servicii

Reparații interioare

Servicii

Reparații acoperișuri

Contacteaza-ne acum te putem ajuta ! Află acum mai multe detalii …
0
Proiecte
50000
Produse în stoc
0
Parteneri

Toată informația publicată pe site-ul megaconstruct.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informațional și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor și serviciilor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 30 001 002. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Megaconstruct
Copyright © megaconstruct.md
Informatii de contact
Suport
MegaConstruct.md | Materiale de construcții la prețuri accesibile
Logo
Register New Account
Compară produsele
  • Total (0)
Compară
0
Coșul meu