Acoperi╚Öul t─âu are nevoie de repara╚Ťii mai mici sau mai mari?
Apeleaz─â la exper╚Ťii TINCOMERT
Afl─â mai muklte detalii

Reparatii Acoperisuri Chisinau

Importan╚Ťa ├«ntre╚Ťinerii acoperi╚Öului

Ei bine, odat─â cu trecerea timpului, acoperi╚Öul unei locuin╚Ťe poate suferi modific─âri at├ót la nivel estetic, c├ót ╚Öi la nivel func╚Ťional. De altfel, un sistem de ├«nvelitoare care prezint─â defec╚Ťiuni poate periclita ├«ntreaga structur─â. Fapt pentru care acoperi╚Öul necesit─â o aten╚Ťie sporit─â pe tot parcursul procesului de ├«ntre╚Ťinere.┬á

A╚Öadar, pentru a-i reda unui acoperi╚Ö str─âlucirea ╚Öi rezisten╚Ťa de odinioar─â trebuie sa fim atenti. Se impun anumite lucr─âri de repara╚Ťie ÔÇô mai mici sau mai mari, ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťile ╚Öi de particularit─â╚Ťile cl─âdirii.┬á

C├ónd ╚Ötim c─â acoperi╚Öul are nevoie de repara╚Ťii?

Expertii nostri de la reparatii acoperisuri Chisinau va ofera niste sfaturi bine de urmat. În mod evident, nu este recomandat să se aștepte până în ultimul moment, astfel că ar fi bine ca starea sistemului de învelitoare să fie verificată, din când în când, pentru a evita incidentele neplăcute.
Se poate ├«nt├ómpla ca acesta s─â prezinte anumite scurgeri de ap─â, caz nefericit ├«n care se va impune efectuarea unor repara╚Ťii ce vor conduce la evitarea sau, dup─â caz, la remedierea unor probleme precum:

  • Tavanul ╚Öi pere╚Ťii de la camerele superioare se deterioreaz─â;
  • Umezeala din pod poate duce la apari╚Ťia mucegaiului, fapt care afecteaz─â s─ân─ât─âtatea celor care locuiesc ├«n cas─â;
  • Apa care se infiltreaz─â ├«n stratul de izolare a acoperi╚Öului anuleaz─â propriet─â╚Ťile termice a acestuia;
  • Exist─â posibilitatea de a ap─ârea anumite scurtcircuituri la nivelul cablurilor electrice care vin ├«n contact cu apa infiltrat─â.

Care este cauza?

Expertii de la la Reparatii Acoperisuri Chisinau va explica. ├Än general, infiltra╚Ťiile apar fie din cauza faptului c─â sistemul de ├«nvelitoare nu a fost corect montat, fie c─â au fost anumite gre╚Öeli de proiectare a acoperi╚Öului. ├Äns─â, mai exist─â ╚Öi al╚Ťi factori care pot afecta aceast─â ÔÇ×a cincea fa╚Ťad─âÔÇŁ, cum ar fi:

  • Dep─â╚Öirea duratei de exploatare a materialelor din care acoperi╚Öul este construit; altfel spus, un acoperi╚Ö vechi cu siguran╚Ť─â va avea nevoie de renovare;
  • Utilizarea unor materiale de calitate inferioar─â la instalarea acoperi╚Öului;
 

De asemenea, infiltra╚Ťii mai pot ap─ârea ╚Öi ├«n zonele ├«n care sunt fixate paraz─âpezile. Greutatea z─âpezii for╚Ťeaz─â ╚Öuruburile de prindere, iar din cauza fenomenului de ├«nghe╚Ť-dezghe╚Ť se formeaz─â mici loca╚Öuri prin care apa poate p─âtrunde. Din acest motiv, se recomand─â verificarea acestor prinderi o dat─â la c├ó╚Ťiva ani pentru izola╚Ťii suplimentare. O alt─â solu╚Ťie const─â ├«n instalarea ╚Ťiglei metalice Umbrella dublu modular─â care nu permite apari╚Ťia infiltra╚Ťiilor datorit─â ├«mbin─ârilor cu prinderi ascunse.
Contacteaza cu incredere Reparatii acoperisuri Chisinau! 

Urmareste-ne pe facebook

Ai nevoie de materiale de contructie? Vezi aici!

Cere ajutorul specialiștilor

Renovarea acoperi╚Öului nu este o activitate pe care o poate ├«ntreprinde oricine. Av├ónd ├«n vedere c─â sunt necesare o serie de cuno╚Ötin╚Ťe tehnice, de ├«ndem├ónare ╚Öi de pricepere. ├Än plus, acoperi╚Öurile vechi care au o arhitectur─â complex─â necesit─â de anumite elemente de tinichigerie special─â, fapt pentru care este recomandat s─â se apeleze doar la profesioni╚Öti.

TINCOMERT ofer─â consultan╚Ť─â ╚Öi solu╚Ťii tehnice pentru acoperi╚Öuri ce trebuie renovate sau ├«nlocuite complet. La cerere, lucr─ârile pot fi efectuate prin intermediul echipelor de montaj partenere. A╚Öadar, noi vom primi solicitarea, un specialist va face o vizit─â pentru analiz─â ╚Öi m─âsur─âtori, iar ulterior, vom trimite un deviz de lucrare.

Apeleaz─â la exper╚Ťii TINCOMERT ╚Öi transform─â-╚Ťi acoperi╚Öul casei a╚Öa cum ├«╚Ťi dore╚Öti!