Amenajari interioare si renovari pentru case si apartamente

Vrei sa renovezi sau sa amenajezi un loc nou-nout? Stim din proprie experienta ca atunci cand exista o nevoie de schimbare, exista totodata un amplu proces de decizie, care consuma timp si care necesita rabdare.

Atunci cand miza este casa ta, esti cu atat mai atent si mai critic. Stim foarte bine ca atunci cand te hotarasti sa demarezi un nou proiect ai nevoie de cele mai multe ori de sfaturi, de pareri si de oameni cu experienta. Ei bine, noi am cautat oameni pasionati de ceea ce fac, cu experienta in domeniul in care lucreaza, care au potential si te pot ajuta in mod real.

Tinem la calitate si am format o echipa numai din cei mai buni.

Avem o echipa de oameni cu experienta in domeniul amenajarilor interioare, al renovarilor, care sunt gata sa iti vina in ajutor atat cu sfaturile de care ai nevoie, cat si cu executia. Oameni dedicati, carora nu le scapa niciun detaliu.

Zugravi specializati atat in lucrari de amenajari interioare, cat si in amenajari exterioare asteapta sa se apuce de lucru.

De asemenea, daca ai nevoie de montaj pentru gresie sau pentru faianta, avem mesteri priceputi in acest domeniu, gata sa isi imbogateasca experienta cu inca un proiect!

Tot la noi trebuie sa apelezi si in casul in care ai nevoie de fel si fel de mici renovari si reparatii prin casa. Bineinteles ca avem si noi omul „bun la toate”, care isi scoate repede trusa de scule si face totul sa functioneze impecabil!

Este greu sa gasesti oameni care sa lucreze cu adevarat ireprosabil. Stim. Acesta este chiar motivul pentru care ne-am infiintat o firma. Am cautat oamenii cei mai buni, am creat o echipa care functioneaza bine in realizarea proiectelor si suntem gata sa ti-i prezentam.

In concluzie, te-am scutit de batai de cap, gasind pentru tine oamenii priceputi. Tot ce trebuie sa faci in continuare este sa ne acorzi incredere si nu te vom dezamagi! Ne concentram pe a avea parte de recomandari, nu de reclamatii.

SERVICII OFERITE

Apelează la experții noștri și transformă-ți casa așa cum îți dorești !

REPARAȚII INTERIOARE

TERMOIZOLARE

REPARAȚII ACOPERIȘURI

Nu mai amâna!
Construiește un spațiu exterior de excepție Megaconstruct

Tincomerț Grup livrează rapid și sigur în toată Moldova: