Luni – Vineri 08:00 – 17:00 | Sâmbătă 08:00 – 13:00 | Duminica - zi libera Suport Clienți Tel: (+373) 30 001 002

Termeni si conditii

Termenii și condițiile de utilizare ale platformei / aplicației online Megaconstruct.md

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos.

Accesul/ vizitarea acestui website (inclusiv conținutul acestuia) și/ sau produsele și/ sau serviciile sale de către Dumneavoastră se supune Termenilor si condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al Dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga ințelegere dintre Părți. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, sau nu doriți să fiți limitat de aceștia, nu utilizați site-ul, produsele sau serviciile Megaconstruct.md.

Platforma/ Aplicația Megaconstruct.md este un serviciu/ produs web, aflat în proprietatea “Tincomert-Grup” S.R.L. , companie cu sediul pe str. 50 Ani ai Biruinței 79B, în or. Ocnița, Republica Moldova număr de telefon + (373) 3000 1002, adresa de e-mail info@Megaconstruct.md, IDNO 1006600012518. “Tincomert-Grup” S.R.L. este Autorul/ Proprietarul/ Administratorul website-ului Megaconstruct.md

Întru definirea relației dintre Cumpărător și Autorul/ Proprietarul/ Administratorul website-ului Megaconstruct.md, atunci când vorbim despre “Megaconstruct” , Platforma “Megaconstruct” , “Furnizor de servicii”, “Procesor de comandă”, “Operator de platformă”, ne referim la Societatea cu Răspundere Limitată „Tincomert-Grup” și Partenerii/ Afiliații săi.

Termenii și condițiile de față reglementează utilizarea tuturor produselor și serviciilor Megaconstruct, inclusiv website-ul Megaconstruct.md și conținutul acestuia. Sunt incluse mai multe documente precum Termeni și condiții de utilizare, Politica de confidențialitate, etc.

Prezenții Termeni și Condiții de utilizare ale platformei/ aplicației online sunt aplicabili comenzilor Utilizatorilor (Cumpărătorilor) pentru cumpărarea produselor/ serviciilor plasate spre comercializare de către Vânzător pe platforma/ aplicația electronică Megaconstruct.md.

Prezentul regulament stabileşte condiţiile generale cu privire la comerţul electronic desfășurat de către Megaconstruct.md. Prevederile prezentului regulament sunt reglementate de Legea Republicii Moldova Nr. 284/2004 privind comerţul electronic cu modificările ulterioare şi cu legislaţia aferentă.

Prezentul Acord poate fi modificat unilateral de către “Tincomert-Grup” S.R.L. fără o notificare prealabilă. Nouă versiune a acordului intră în vigoare din momentul publicării pe pagina Site-ului Megaconstruct.md, cu excepția cazului în care se prevede altfel prin noua versiune a acordului. Datorită acestui fapt, vă recomandăm să vizitați această secțiune până la formarea unei comenziu noi, pentru a verifica Termenii și conditiile de utilizare pe care ați agreat să le respectați.

Definiții:

Cumpărător/ Consumator – utilizatorul serviciilor platformei/ aplicației tehnologice online „Megaconstruct”, (identificabil prin elementele definitorii ale procesului de înregistrare ca urmare a înscrierii sale pe platforma/ aplicația electronică „Megaconstruct”) , ce acționează în alte scopuri decât cele ale activității comerciale și care își exprimă acordul privind termenii și condițiile de a benefecia de serviciiile platformei/ sau de a cumpăra bunuri și/ sau servicii de la Vânzător.

Vânzătorul – “Tincomert-Grup” S.R.L. cu sediul pe str. 50 Ani ai Biruinței 79B, în or. Ocnița, Republica Moldova număr de telefon + (373) 3000 1002, adresa de e-mail info@Megaconstruct.md, IDNO 1006600012518.

Comandă – comunicare prin intermediul mijloacelor electronice dintre vânzător şi cumpărător, prin care cumpărătorul intenţionează să cumpere bunuri de la vânzător, pe care acesta din urma este de acord sa le vândă, iar cumpărătorul este de acord să le plătească. Pentru produsele care nu se află în stocul curent de marfă, vânzătorul le poate comanda la furnizor, în urma solicitării clientului în magazin, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depăşeşte termenul obişnuit de livrare;

Comandă confirmată (Bon de comandă) – comanda efectuată online prin intermediul megaconstruct.md de către un cumpărător ale carui date de identificare şi detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre cumpărător şi a operatorului serviciului suport clienţi;

1. Informații personale

Accesând acest web-site în calitate de Utilizator neautentificat (fără crearea unui cont), vă exprimați consimțământul privind acceptarea tuturor termenilor și condițiilor de utilizare ale platformei/ aplicației online Megaconstruct, stabilite expres de către Administrator.

În cazul în care Dumneavoastră decideți și optați pentru crearea unui cont de Utilizator al platformei/ aplicației Megaconstruct prin înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect și veridic datele Dumneavoastră precum numele, prenumele, adresa, telefonul, e-mailul și alte informații utile pentru emiterea Bonurilor de comandă; confirmarea comenzii; livrarea și furnizarea mărfii/ serviciilor; primirea reclamațiilor; pentru corespondență; etc. Odată cu înregistrarea Dumneavoastră pe Site-ul Megaconstruct.md, dobândiți calitatea de Utilizator autentificat, al platformei/ aplicației Megaconstruct, prin furnizarea și prin procesarea informațiilor dumneavoastre personale enunțate mai sus. Pentru actualizarea și corectarea acestor informații, vă rugăm să accesați meniul ”Contul meu” din cadrul platformei/ aplicației online.

Potrivit acestui acord, vă exprimați consimțământul privind procesarea comenzilor Dumneavoastră pentru furnizarea serviciilor sau pentru livrarea produselor, care se realizează imediat după respectarea tuturor condițiilor procedurii de înregistrare în calitate de Utilizator al Platformei/ Aplicației Megaconstruct.

Platforma/ aplicația online Megaconstruct.md, conținutul, produsele și serviciile plasate pe paginile acestuia, sunt disponibile tuturor persoanelor capabile din punct de vedere legal să încheie contracte (înțelegeri cu caracter obligatoriu). Dovada îndeplinirii acestor criterii poate fi solicitată la accesarea tuturor (sau a unor) serviciilor și/ sau produselor sub forma datelor de identificare sau de contact.

Acești Termeni și condiții de utilizare sunt stabiliți între Noi (Megaconstruct) și Utilizatorii platformei/ aplicației online. Astfel, nicio altă persoană nu are dreptul de a beneficia de pe urma lor.

În urma creării unui cont de Utilizator (Cumpărător) pe platforma/ aplicația online Megaconstruct, benefeciați de acces securizat la contul Dumneavoastră, prin utilizarea unei parole personale. Respectiv, odată cu utilizarea acestei parole personale pentru a avea acces la contul de pe platforma/ aplcația electronică Megaconstruct, Dumneavoastră sunteți responsabil și pasibil de răspundere juridică pentru toate acțiunile care decurg din utilizarea contului platformei/ aplicației online. Drept urmare, Megaconstruct este absolvit de responsabilitatea privind erorile sau consecințele survenite în urma conduitei Utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și a datelor personale.

2. Securitatea și confidențialitatea datelor personale

Datele Dumneavoastră personale vor putea fi stocate și utilizate de către “Tincomert-Grup” S.R.L. și /sau Partenerii/ Afiliații săi pentru procesarea plăților și executarea comenzilor; informarea Dumneavoastră prin email, mesaje scrise, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice precum și îmbunătățirea calității serviciilor online Megaconstruct.

Prin vizitarea și/sau utilizarea site-ului, plasarea de comenzi sau prin interacțiunea cu noi și Partenerii/Afiliații noștri prin orice metodă și/sau orice mijloc de comunicare la distanță, sunteți de acord cu prelucrarea confidențială a datelor Dvs. cu caracter personal în condițiile Legii Republicii Moldova nr. 133/2011 cu privire la protecția datelor cu caracter personal și Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul general privind protecția datelor, în continuare RGPD). Declarați, totodată, că toate datele personale și informațiile transmise către noi sunt corecte. În măsura în care datele nu vă aparțin, declarați că ați obținut acordul scris și prealabil al persoanei vizate ale cărei date le transmiteți către noi și Partenerii/Afiliații noștri sau declarați că transmiteți datele în baza altui temei legal conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (UE) 679/2016, inclusiv conform legislației Republicii Moldova.

Pentru a Vă oferi cea mai bună și personalizată experiență în funcție de comportamentul/ preferințele Dvs., vom adapta și combina datele/ informațiile comunicate în condițiile legislației naționale și conform pricipiilor Regulamentului (UE) privind Protecția Datelor. Aceste date sunt pastrate pe serverele noastre și ale Partenerilor/ Afiliaților noștri într-un mod securizat în corespundere cu prevederile legislației naționale și cele ale Uniunii Europene în materie. Astfel, Platforma/ aplicație electronică folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află exclusiv în controlul nostru și al Partenerilor/ Afiliaților noștri. Totodată, este posibil să colectăm informații prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum adresa IP, detalii privind navigatorul sau dispozitivul utilizat.

După caz, datele/ informațiile comunicate nouă și Partenerilor/ Afiliaților noști, în legătură cu prestarea serviciilor online Megaconstruct, vor putea fi transmise autorităților în publice și organelor de drept doar atunci când “Tincomert-Grup” S.R.L. consideră necesar de a preveni/curma sau investiga încălcarea drepturilor “Tincomert-Grup” S.R.L. și ale Partenerilor/Afiliaților săi, inclusiv a unor terți, în condițiile legislației naționale și a Uniunii Europene. În cazul plăților efectuate cu cardul, informațiile privind datele cardului Dvs. bancar (număr de card, data expirării etc.) vor fi transferate, iar după caz, stocate pe serverele Partenerilor/ Afiliaților noștri. Respectiv, persoana care recepționează plata, va prelucra datele contului bancar, de pe care ați efectuat transferul, datele fiind prelucrate în scopul evidenței contabile.
Odată cu utilizarea Platformei/ aplicației online Megaconstruct.md, sunteți responsabil pentru asigurarea confidențialității datelor privitoare la contul Dumneavoastră de acces (cum ar fi adresa de e-mail și parola) și sunteti de acord să vă asumați deplina responsabilitate pentru activitățile/ acțiunile desfășurate pe platforma/ aplicația Megaconstruct, cu contul și parola Dumneavoastră. În cazul în care suspectați că, din diverse motive imputabile sau nu Dumneavoastra, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, aveți obligația de a notifica imediat Administratorul Platformei/ Aplicației online Megaconstruct, pentru a bloca accesul la cont și pentru a vă genera cât mai rapid un nou set.

În calitate de persoană vizată, pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră ne puteți contacta în orice moment și în mod gratuit. Vom răspunde solicitărilor dumneavoastră în termen de 30 de zile și există posibilitatea prelungirii acestui termen numai din motive justificate și pe o perioadă absolut rezonabilă în funcție de complexitatea cererii dumneavoastră. În orice caz, dacă această perioadă este extinsă, vă vom informa despre termenul și motivele de prelungire. De asemenea, dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru sau considerați că drepturile dumneavoastră au fost încălcate puteți formula plângere la Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal cu sediul în str. Serghei Lazo, 48, cod poștal MD-2004, Chișinău, tel/fax + (373) 22 820 801/ + (373) 22 820 807, e-mail centru@datepersonale.md
Cu referire la art. 78, alin. (1) a Regulamentului General privind Protecția Datelor (UE) 679/2016, Vă informăm cu privire la dreptul Dvs. de a de a exercita o cale de atac judiciară eficientă împotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autorități de supraveghere care o vizează.

3. Drepturi de autor

Întregul conținut al platformei/ aplicației online Megaconstruct – Toate materialele cu copyright, drepturi de autor și materiale cu drepturi de proprietate sau conținut oferit (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) ca și parte a site-ului Megaconstruct.md vor rămâne, mereu, ale “Tincomert-Grup” S.R.L. în condițiile legii privind protecția dreptului de autor și a drepturilor conexe; în condițiile legii privind proprietatea intelectuală și industrială; în condițiile legii privind protecția mărcilor, etc.

Nu aveți permisiunea de a folosi acest material sau conținut decât în cazul în care aveți autorizare de la Administrator. Mai mult aveți dreptul de folosi aceste materiale doar în maniera descrisă în Termeni și condițiile de utilizare ale platformei/ aplicației electronice.

Nu veți copia, reproduce, distribui, exploata comercial sau beneficia/ profita în niciun fel de astfel de materiale sau conținut și nici nu veți asista/ facilita orice Parte terță în acțiuni precum cele menționate mai sus.

Mai mult, dacă aflați de astfel de distribuiri sau exploatări comerciale vă îndemnăm să anunțați Administratorul platformei/ aplicației Megaconstruct, într-un termen rezonabil.

De asemenea materiale care violează sau încalcă în orice fel drepturile Administratorului sau drepturile altora (inclusiv, dar nelimitându-se la drepturi de proprietate intelectuală, drepturi de confidențialitate și drepturi la intimitate) sunt absolut interzise, precum sunt și activitățile care pot cauza careva pierderi sau prejudicii companiei “Tincomert-Grup” S.R.L. sau altora.

Mai mult nu veți exprima opinii vulgare, brutale, sexiste, rasiste sau ofensatoare în alt fel. Încurajăm Utilizatorii să se comporte respectuos și politicos unii cu alții, în cadrul procesului de utilizare a serviciilor online ale platformei/ aplicației online Megaconstruct.

4. Accesul la platforma/ aplicația online Megaconstruct

Megaconstruct își rezervă dreptul de a refuza accesul unor Utilizatori la platforma/ aplicația Megaconstruct, cât și de a restricționa procesarea sau livrarea unei comenzi în cazul în care există suspiciuni de fraudă sau dacă aceștia aduc prejudicii intereselor Megaconstruct.

Utilizând platforma/ aplicația online, aveți posibilitatea de a vă informa cu privire la ofertele plasate pe Megaconstruct.md , precum și de a plasa comenzi de cumpărare a produselor/ serviciilor propuse spre vânzare de către Vânzători.

5. Descrierea produselor oferite

Produsele expuse pe platforma Megaconstruct sunt oferite Utilizatorilor condiționat, drept urmare acceptării tuturor Termenilor și condițiilor de utilizare a Megaconstruct.md și vor fi furnizate conform Condițiilor stabilite.

Bunurile/ serviciile propuse de către Vânzător spre comercializare sunt oferite după cum sunt prezentate pe platforma/ aplicația Megaconstruct și în limita stocului disponibil.

Imaginile produselor/ serviciilor sunt prezentate pe platformă/ aplicație cu titlu de exemplu, iar produsele/ serviciile livrate sau furnizate se pot diferenția de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Vânzătorul și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor/ serviciilor descrise pe Megaconstruct.md fără o notificare prealabilă.

Conținutul platformei/ aplicației electronice Megaconstruct (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit reieșind din informațiile Producătorilor/ Furnizorilor.

6. Prețuri

Prețurile prezentate pe site nu includ și costurile de livrare, fiind prețurile în vigoare la momentul validării comenzii.

7. Comanda

Plasarea unor comenzi implică acceptarea de către Dumneavoastră a prezentelor Termene și condiții de utilizare, precum și a condițiilor specifice ofertelor. Plasarea/ validarea comenzii se realizează doar după autentificarea Dumneavoastră pe platforma/ aplicația online Megaconstruct, prin intermediul contului Dumneavoastră personal, cu utilizarea parolei unice.

8. Livrarea produselor

Livrarea mărfii/serviciilor comandate de către Cumpărător se va efectua prin metoda selectată de către acesta, la data de livrare menționată în Bonul de Comandă și la punctul de livrare indicat de către Cumpărător. Pentru fiecare comandă se acceptă doar o adresă de livrare.

Termenul de livrare sau de furnizare a bunurilor/ serviciilor va depinde nemijlocit de disponibilitatea acestora în stocul activ, modul sau mijlocul de livrare oferit de către companiile de curierat, ales de către Cumpărător, în timpul zilelor lucrătoare. De asemenea, termenul de livrare/ furnizare a mărfii sau a serviciilor poate fi modificat unilateral de către Megaconstruct sau de către Vânzător, în dependeță de condițiile climaterice, sau alte circumstanțe, care afectează livrarea în termen indicat în Bonul de comandă, cu notificarea imediată a Cumpărătorului.

La livrare este necesară prezentarea de către Cumpărător a actelor de identitate în baza cărora au fost înregistrate datele personale pe platforma/ aplicația Megaconstruct, verificarea conținutului pachetului corespunzător comenzii plasate în prezența Curierului specializat și semnarea actului de primire a produsului. Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa/ deteriorarea unor elemente din pachetul primit, nu va fi acceptată de către Vânzător.

Cumpărătorul este obligat să se afle la ora și în locul indicat în Bonul de comandă, pentru recepționarea mărfii/ serviciilor comandate. În cazul în care Cumpărătorul nu va fi de găsit în locul și la ora indicată în Bonul de comandă, pachetul său va fi returnat la depozit, pentru a fi livrat în altă zi, contra unei plăți suplimentare.

Vânzătorul își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrarea/ furnizarea produselor sau serviciilor comandate/ solicitate, dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vânzătorul, care includ: impedimente de forță majoră, acțiuni guvernamentale, răscoale, tulburări civile, catastrofe naturale, greve, etc. Prin urmare, Cumpărătorul va avea dreptul la rezoluțiunea contractului de vânzare-cumpărare a bunurilor comandate sau cel de prestări servicii.

9. Drept de returnare

Cumpărătorul/ Consumatorul are dreptul de a returna produsele cumpărate în termen de 14 zile din ziua în care a intrat în posesia fizică a produsului/ serviciului comandat. Pentru a vă exercita dreptul de returnare, trebuie să depuneți o cerere de returnare, și să prezentați produsul respectiv în starea inițială în care a fost primit, în ambalaj original, cu toate accesoriile și documentele de însoțire, înainte de expirarea perioadei de 14 zile. După expirarea termenului de 14 zile, Dumneavoastră veți fi decăzut din dreptul de returnare.

Condițiile de returnare a Produselor:

Adresarea în timp de 14 zile calendaristice din ziua în care a intrat în posesia fizică a produsului/ serviciului comandat (dovadă fiind bonul de casă sau factura fiscală) , pentru a reuşi preschimbarea produsului sau solicitarea banilor.
Prezentarea produsului în stare nouă și în ambalaj, ceea ce presupune ca acesta: să nu fie purtat/ exploatat; să nu conţină defecte şi lovituri mecanice; să fie etichetate, starea produsului să-i permită Vânzătorului o nouă comercializare.
Lista produselor nealimentare de calitate corespunzătoare ce nu pot fi înlocuite cu un produs similar:

Articole de bijuterie (articole din metale preţioase, cu pietre scumpe, din metale preţioase şi montate cu pietre semipreţioase şi sintetice, pietre preţioase şlefuite).
Confecţii şi articole din tricot (articole de lenjerie de corp, lenjerie de pat, articole de ciorăpărie).
Articole de igienă individuală (periuţe de dinţi, piepteni, agrafe, bigudiuri, pensete, aparate de ras manuale sau electrice şi alte articole destinate îngrijirii corpului).
Articole de parfumerie şi cosmetică.
Mărfuri textile (ţesături din bumbac şi tip bumbac, in şi tip in, lînă şi tip lînă, mătase şi tip mătase, panglici, bandă de bordură etc.).
Cabluri (conducte electrice, cabluri, şnururi).
Materiale de construcţie şi de finisare, alte mărfuri comercializate la metraj (linoleum, peliculă, mochetă etc.).
Produse şi materiale din mase polimerice ce au contact cu produsele alimentare, inclusiv cele jetabile (veselă şi accesorii pentru servitul mesei şi bucătărie), ambalaje, articole pentru păstrarea şi transportarea alimentelor (canistre, bidoane, butelii, butoaie).
Produse chimice de uz casnic, pesticide şi preparate agrochimice.
Mobilă de menire socială (garnituri şi seturi).
Autoturisme şi articole moto-velo, remorci şi agregate, mijloace mobile pentru mica mecanizare a lucrărilor agricole, nave pentru plimbări şi alte mijloace de transport naval de menire socială.
Mărfuri tehnice complexe de uz casnic pentru care sînt stabilite termene de garanţie (aparate electrocasnice, aparate radioelectronice, aparate de calcul şi multiplicare, articole foto-chino, aparate de telefon (fixe şi mobile) şi de faximil, instrumente muzicale electrice, echipamente şi utilaje ce funcţionează cu gaze şi dispozitivele acestora).
Articole pentru profilaxia şi tratamentul unor boli în condiţii de domiciliu (articole pentru ocrotirea sănătăţii publice şi pentru igienă din metal, cauciuc, textile şi alte materiale, instrumente, dispozitive şi aparate medicale, remedii pentru igiena cavităţii bucale, lentile pentru ochelari, articole pentru îngrijirea copiilor, preparate farmaceutice).
Jucării.
Drepturile Cumpărătorului/ Consumatorului în cazul produselor necorespunzătoare:

1) Pe perioada reparaţiei produsului, Vânzătorul poate asigura la solicitare, în termen de 3 zile, în schimb Cumpărătorului/ Consumatorului cu un produs funcţionabil de uz casnic.

2) Înlocuirea produsului procurat cu un produs de calitate similară;

3) Întoarcerea banilor pentru produsul necalitativ.

Reclamațiile Dumneavoastră ca și Cumpărător/ Consumator/ Client se înaintează Vânzătorului, prin intermediul operatorilor acestia le vor examinaa și vor soluționa conform procedurii și termenelor prevăzute de prevederile Legii nr. 105 din 2003 privind protecția consumatorilor.

În cazul în care după adresarea reclamației dumneavoastră către Vânzător, aceasta nu a fost soluționată de către Vânzător și vă considerați lezat în drepturi, vă îndemnăm să vă adresați Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieții, mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012, la adresa consumator@apcsp.gov.md , Telefonul Consumatorului +373 22 51 51 51 sau la Linia Verde 0 800 28 0 28 .

10. Plata produselor

Plata pentru produsele/ serviciile comandate se poate efectua prin modalitățile propuse pe platforma/ aplicația Megaconstruct.md, precum plata cash (la livrarea/ furnizarea mărfii sau serviciilor); prin intermediul cardului bancar; credit; PayNet. Astfel, metoda de achitare o puteți alege în momentul formării comenzii.

În cazul în care Dumneavoastră alegeți metoda de achitare prin efectuarea plății online, atunci veți fi redirecționat către o secțiune web securizată de pe serverul Vânzătorului care deservește sistemul de plată online, fiind necesară completarea unui formular corespunzător cu informații privind cardul bancar.

11. Garanția produselor

Pentru produsele achiziționate de către Dumneavoastră de la Vânzător, prin intermediul platformei/ aplicației online Megaconstruct, se asigură garanție în conformitate cu Certificatul de garanție aferent fiecărui produs în parte, dacă eliberarea acestuia este prevăzută de legislația în vigoare, de Producător sau de Vânzător. Persoana juridică ce asigură garanția este menționată pe Certificatul de garanție al produsului.

Garanţia nu este valabilă în cazul utilizării incorecte a produselor sau contrar destinației sau specificațiilor tehnice ale acestora.

12. Legea aplicabilă și litigii

Toate clauzele din prezentele condiții și/sau condițiile specifice ale ofertelor conținute pe platforma/ aplicația online Megaconstruct vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația Republicii Moldova. În procesul de revizuire și de soluționare a litigiilor se va aplica legislația Republicii Moldova.

Orice litigii privind utilizarea platformei/ aplicației electronice Megaconstruct vor fi soluționate pe cale amiabilă, prin consultări reciproce. În cazul în care diferendul nu poate fi soluționat în mod amiabil pe calea negocierilor timp de 30 zile calendaristice, atunci acesta urmează a fi soluționat de către instanțele competente ale Republicii Moldova.

Toată informația publicată pe site-ul megaconstruct.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informațional și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor și serviciilor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 30 001 002. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Megaconstruct
Copyright © megaconstruct.md
Informatii de contact
Suport
MegaConstruct.md | Materiale de construcții la prețuri accesibile
Logo
Register New Account
Compară produsele
  • Total (0)
Compară
0
Coșul meu