Termeni și condiții

Termenii și condițiile de utilizare ale platformei / aplicației online Megaconstruct.md

Prezentele condiții de utilizare ale magazinului online www.megaconstruct.md se aplică comenzilor de achiziție de bunuri și servicii oferite de compania “Tincomerț-Grup” S.R.L. prin intermediul site-ului în cauză.
Înaintea utilizării site-ului, vă recomandăm să citiți cu atenție Regulile și Condițiile prezentate. Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste prevederi fără notificare prealabilă.

1. DISPOZIȚII GENERALE

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii si condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos.
Accesul/ vizitarea acestui website (inclusiv conținutul acestuia) și/ sau produsele și/ sau serviciile sale de către Dumneavoastră se supune Termenilor si condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al Dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere dintre Părți. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, sau nu doriți să fiți limitat de aceștia, nu utilizați site-ul, produsele sau serviciile Megaconstruct.md.
Platforma/ Aplicația Megaconstruct.md este un serviciu/ produs web, aflat în proprietatea “Tincomerț-Grup” S.R.L. , companie cu sediul pe str. 50 Ani ai Biruinței 79B, în or. Ocnița, Republica Moldova număr de telefon + (373) 3000 1002, adresa de e-mail info@Megaconstruct.md, IDNO 1006600012518. “Tincomerț-Grup” S.R.L. este Autorul/ Proprietarul/ Administratorul website-ului Megaconstruct.md
Întru definirea relației dintre Cumpărător și Autorul/ Proprietarul/ Administratorul website-ului Megaconstruct.md, atunci când vorbim despre “Megaconstruct” , Platforma “Megaconstruct” , “Furnizor de servicii”, “Procesor de comandă”, “Operator de platformă”, ne referim la Societatea cu Răspundere Limitată „Tincomerț-Grup” și Partenerii/ Afiliații săi.
Termenii și condițiile de față reglementează utilizarea tuturor produselor și serviciilor Megaconstruct, inclusiv website-ul Megaconstruct.md și conținutul acestuia. Sunt incluse mai multe documente precum Termeni și condiții de utilizare, Politica de confidențialitate, etc.
Prezenții Termeni și Condiții de utilizare ale platformei/ aplicației online sunt aplicabili comenzilor Utilizatorilor (Cumpărătorilor) pentru cumpărarea produselor/ serviciilor plasate spre comercializare de către Vânzător pe platforma/ aplicația electronică Megaconstruct.md.
Prezentul regulament stabilește condițiile generale cu privire la comerțul electronic desfășurat de către Megaconstruct.md. Prevederile prezentului regulament sunt reglementate de Legea Republicii Moldova Nr. 284/2004 privind comerțul electronic cu modificările ulterioare și cu legislația aferentă.
Prezentul Acord poate fi modificat unilateral de către “Tincomerț-Grup” S.R.L. fără o notificare prealabilă. Nouă versiune a acordului intră în vigoare din momentul publicării pe pagina Site-ului Megaconstruct.md, cu excepția cazului în care se prevede altfel prin noua versiune a acordului. Datorită acestui fapt, vă recomandăm să vizitați această secțiune până la formarea unei comenzi noi, pentru a verifica Termenii și condițiile de utilizare pe care ați agreat să le respectați.
Definiții:
Cumpărător/ Consumator – utilizatorul serviciilor platformei/ aplicației tehnologice online „Megaconstruct”, (identificabil prin elementele definitorii ale procesului de înregistrare ca urmare a înscrierii sale pe platforma/ aplicația electronică „Megaconstruct”) , ce acționează în alte scopuri decât cele ale activității comerciale și care își exprimă acordul privind termenii și condițiile de a beneficia de serviciile platformei/ sau de a cumpăra bunuri și/ sau servicii de la Vânzător.
Vânzătorul – “Tincomerț-Grup” S.R.L. cu sediul pe str. 50 Ani ai Biruinței 79B, în or. Ocnița, Republica Moldova număr de telefon + (373) 3000 1002, adresa de e-mail info@Megaconstruct.md, IDNO 1006600012518.
Comandă – comunicare prin intermediul mijloacelor electronice dintre vânzător și cumpărător, prin care cumpărătorul intenționează să cumpere bunuri de la vânzător, pe care acesta din urma este de acord sa le vândă, iar cumpărătorul este de acord să le plătească. Pentru produsele care nu se află în stocul curent de marfă, vânzătorul le poate comanda la furnizor, în urma solicitării clientului în magazin, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depășește termenul obișnuit de livrare;
Comandă confirmată (Bon de comandă) – comanda efectuată online prin intermediul megaconstruct.md de către un cumpărător ale cărui date de identificare și detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre cumpărător și a operatorului serviciului suport clienți.

2. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Datele Dumneavoastră personale vor putea fi stocate și utilizate de către “Tincomert-Grup” S.R.L. și/sau Partenerii/Afiliații săi pentru procesarea plăților, executarea comenzilor, furnizarea produselor comandate, promoții, analitică Google, fișiere cookie și notificări, precum și campanii email. De asemenea, vom utiliza datele pentru informarea Dumneavoastră prin email, mesaje scrise, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice și îmbunătățirea calității serviciilor online Megaconstruct.
Prin vizitarea și/sau utilizarea site-ului, plasarea de comenzi sau prin interacțiunea cu noi și Partenerii/Afiliații noștri prin orice metodă și/sau orice mijloc de comunicare la distanță, sunteți de acord cu prelucrarea confidențială a datelor Dvs. cu caracter personal în condițiile Legii Republicii Moldova nr. 133/2011 cu privire la protecția datelor cu caracter personal și Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul general privind protecția datelor, în continuare RGPD). Declarați, totodată, că toate datele personale și informațiile transmise către noi sunt corecte. În măsura în care datele nu vă aparțin, declarați că ați obținut acordul scris și prealabil al persoanei vizate ale cărei date le transmiteți către noi și Partenerii/Afiliații noștri sau declarați că transmiteți datele în baza altui temei legal conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (UE) 679/2016, inclusiv conform legislației Republicii Moldova.
Pentru a Vă oferi cea mai bună și personalizată experiență în funcție de comportamentul/preferințele Dvs., vom adapta și combina datele/informațiile comunicate în condițiile legislației naționale și conform principiilor Regulamentului (UE) privind Protecția Datelor. Aceste date sunt păstrate pe serverele noastre și ale Partenerilor/Afiliaților noștri într-un mod securizat, în corespundere cu prevederile legislației naționale și cele ale Uniunii Europene în materie. Astfel, Platforma/aplicație electronică folosește măsuri de securitate comerciale împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află exclusiv în controlul nostru și al Partenerilor/Afiliaților noștri. Totodată, este posibil să colectăm informații prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum adresa IP, detalii privind navigatorul sau dispozitivul utilizat. Transmiterea datelor prin Internet sau rețea wireless nu poate fi complet securizată. Prin urmare, la fel ca alte companii, nu putem garanta securitatea informațiilor furnizate de Cumpărător, astfel, Cumpărătorul va face acest lucru pe propriul risc.
Toată informația care conține date personale este stocată și utilizată doar pentru perioada necesară atingerii scopurilor pentru care a fost colectată și în conformitate cu prevederile stabilite de Legea nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal.
După caz, datele/informațiile comunicate nouă și Partenerilor/Afiliaților noștri, în legătură cu prestarea serviciilor online Megaconstruct, vor putea fi transmise autorităților publice și organelor de drept doar atunci când “Tincomert-Grup” S.R.L. consideră necesar de a preveni/curma sau investiga încălcarea drepturilor “Tincomert-Grup” S.R.L. și ale Partenerilor/Afiliaților săi, inclusiv a unor terți, în condițiile legislației naționale și a Uniunii Europene. În cazul plăților efectuate cu cardul, informațiile privind datele cardului Dvs. bancar (număr de card, data expirării etc.) vor fi transferate, iar după caz, stocate pe serverele Partenerilor/Afiliaților noștri. Respectiv, persoana care recepționează plata, va prelucra datele contului bancar, de pe care ați efectuat transferul, datele fiind prelucrate în scopul evidenței contabile.
Odată cu utilizarea Platformei/aplicației online Megaconstruct.md, sunteți responsabil pentru asigurarea confidențialității datelor privitoare la contul Dumneavoastră de acces (cum ar fi adresa de e-mail și parola) și sunteți de acord să vă asumați deplina responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe platforma/aplicația Megaconstruct, cu contul și parola Dumneavoastră. În cazul în care suspectați că, din diverse motive imputabile sau nu Dumneavoastră, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, aveți obligația de a notifica imediat Administratorul Platformei/Aplicației online Megaconstruct, pentru a bloca accesul la cont și pentru a vă genera cât mai rapid un nou set.
În calitate de persoană vizată, pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră ne puteți contacta în orice moment și în mod gratuit. Vom răspunde solicitărilor dumneavoastră în termen de 30 de zile și există posibilitatea prelungirii acestui termen numai din motive justificate și pe o perioadă absolut rezonabilă în funcție de complexitatea cererii dumneavoastră. În orice caz, dacă această perioadă este extinsă, vă vom informa despre termenul și motivele de prelungire. De asemenea, dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru sau considerați că drepturile dumneavoastră au fost încălcate, puteți formula plângere la Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal cu sediul în str. Serghei Lazo, 48, cod poștal MD-2004, Chișinău, tel/fax + (373) 22 820 801/ + (373) 22 820 807, e-mail centru@datepersonale.md.
Cu referire la art. 78, alin. (1) a Regulamentului General privind Protecția Datelor (UE) 679/2016, Vă informăm cu privire la dreptul Dvs. de a de a exercita o cale de atac judiciară eficientă împotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autorități de supraveghere care o vizează.

3. PLASAREA COMENZII ȘI PLATA

Plata comenzilor este posibilă cu cardul bancar. La primirea comenzii veți primi o factură fiscală pentru confirmarea plății.

Plata online se efectuează în condiții de maximă siguranță, prin intermediul cardului bancar, care permite, astfel, realizarea tranzacțiilor online. După efectuarea plății, veți primi confirmarea acesteia pe adresa email indicată de dumneavoastră.

Procesatorul de plăți folosește un sistem sigur, bazat pe ultima versiune a standardului de securitate 3D-Secure, ceea ce înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorului în tranzacțiile online sigure. Această măsură de securitate include redirecționarea utilizatorului, în momentul plății, către o pagină securizată maib, unde autentificarea fiecărui deținător de card se efectuează prin atribuirea unui cod unic pentru fiecare tranzacție online.

Returnarea mijloacelor bănești se efectuează doar pe cardul de bancar cu care a fost efectuată achiziția.

Pentru efectuarea plății, trebuie să introduceți datele cardului bancar. Transmiterea acestor informații se realizează cu respectarea tuturor măsurilor de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate doar pe un server specializat al sistemului de plăți.

Pentru efectuarea plății, vor fi solicitate următoarele date:

 • Numărul cardului (16 cifre)
 • Data expirării (lună și an)
 • Codul CVC sau CVV (3 cifre)
 • Numele și prenumele de pe cardul de plată

Toate plățile sunt procesate în moneda națională - MDL (lei moldovenești). În cazul în care moneda tranzacției diferă de moneda plății, conversia sumei tranzacției se va face la cursul operațiunilor cu cardul din ziua decontării de către banca emitentă.

4. LIVRAREA PRODUSELOR / BUNURILOR / SERVICIILOR

Livrarea bunurilor sau serviciilor comandate de către Cumpărător se va efectua prin metoda selectată de către acesta, la data de livrare menționată în Bonul de Comandă și la punctul de livrare indicat de către Cumpărător. Pentru fiecare comandă se acceptă doar o adresă de livrare.

Termenul de livrare a bunurilor/serviciilor va depinde de disponibilitatea acestora în stoc, modul sau mijlocul de livrare oferit de companiile de curierat alese de Cumpărător, în timpul zilelor lucrătoare. De asemenea, termenul de livrare a mărfii sau a serviciilor poate fi modificat unilateral de către www.megaconstruct.md în funcție de condițiile climaterice sau alte circumstanțe care afectează livrarea în termenul indicat în Bonul de Comandă, cu notificarea imediată a Cumpărătorului.

Livrarea în zona Chișinău se efectuează în termen de 24 de ore lucrătoare de la confirmarea comenzii de către operatorii noștri. Livrarea se efectuează între orele 8:00 și 18:00, iar prețul livrării depinde de produsele livrate și suma comenzii. Suma va fi inclusă în totalul tranzacției/comenzii.

Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova se efectuează în termen de 48 de ore de la confirmarea comenzii de către operatorii noștri. Livrarea se efectuează între orele 8:00 și 18:00, iar prețul livrării depinde de produsele livrate și suma comenzii. Suma va fi inclusă în totalul tranzacției/comenzii.

Livrarea nu se efectuează duminica și în zilele de sărbători naționale.

La livrare, Cumpărătorul trebuie să prezinte actele de identitate în baza cărora au fost înregistrate datele personale pe platforma/aplicația www.megaconstruct.md, să verifice conținutul pachetului corespunzător comenzii plasate în prezența Curierului specializat și să semneze actul de primire a produsului. Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa/deteriorarea unor elemente din pachetul primit nu va fi acceptată de Vânzător.

Cumpărătorul își asumă responsabilitatea să se afle la ora și în locul indicat în Bonul de Comandă pentru recepționarea mărfii/serviciilor comandate. În cazul lipsei Cumpărătorului în locul indicat și la ora indicată, marfa/serviciile vor fi returnate la depozit pentru a fi livrate în altă zi, contra unei plăți suplimentare.

Vânzătorul își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrarea/furnizarea produselor sau serviciilor comandate, dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vânzător, care includ: impedimente de forță majoră, acțiuni guvernamentale, răscoale, tulburări civile, catastrofe naturale, greve, etc. În astfel de cazuri, Cumpărătorul va avea dreptul la rezoluțiunea contractului de vânzare-cumpărare a bunurilor comandate sau cel de prestări servicii.

Puteți alege orice adresă de livrare – acasă, la birou sau orice altă adresă, fără costuri suplimentare. Acceptăm doar o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. Dacă aveți nevoie să livrați comanda la adrese diferite, vă rugăm să înregistrați comenzi separate pentru fiecare adresă.

5. DREPTUL LA RETURNARE

Conform prevederilor Legii nr. 105-XV din 13.03.2013 privind protecția consumatorilor, Cumpărătorul are dreptul să returneze produsul/produsele achiziționate din anumite motive, în termen de 14 zile din ziua în care a intrat în posesia fizică a produsului/serviciului comandat. Mijloacele bănești sunt returnate pe cardul cu care a fost efectuată achiziția.

Produsele care nu sunt supuse returnării sau schimbului sunt enumerate în Anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 1465 din 08.12.2003 (MO248-253/19.12.2003) și în redacția Hotărârii Guvernului nr. 1188 din 11.02.2007 (MO175/11.09.2007).

Pentru a vă exercita dreptul de returnare, trebuie să depuneți o cerere de returnare și să prezentați produsul respectiv în starea inițială în care a fost primit, în ambalajul original, cu toate accesoriile și documentele de însoțire, înainte de expirarea perioadei de 14 zile. După expirarea termenului de 14 zile, veți pierde dreptul de returnare.

Condițiile de returnare a produselor sunt următoarele:

 1. Depunerea cererii în termen de 14 zile calendaristice din ziua în care ați intrat în posesia fizică a produsului/serviciului comandat (dovada fiind bonul de casă sau factura fiscală) pentru a reuși preschimbarea produsului sau solicitarea banilor.
 2. Prezentarea produsului în stare nouă și în ambalajul original, ceea ce presupune că acesta să nu fie exploatat, să nu conțină defecte și lovituri mecanice, să fie etichetat, iar starea produsului să permită Vânzătorului o nouă comercializare.

Lista produselor nealimentare de calitate corespunzătoare care nu pot fi înlocuite cu un produs similar include:

 • Articole de bijuterie (articole din metale prețioase, cu pietre prețioase, din metale prețioase și montate cu pietre semiprețioase și sintetice, pietre prețioase șlefuite).
 • Confecții și articole din tricot (articole de lenjerie de corp, lenjerie de pat, articole de ciorăpărie).
 • Articole de igienă individuală (periuțe de dinți, piepteni, agrafe, bigudiuri, pensete, aparate de ras manuale sau electrice și alte articole destinate îngrijirii corpului).
 • Articole de parfumerie și cosmetică.
 • Mărfuri textile (țesături din bumbac și tip bumbac, in și tip in, lână și tip lână, mătase și tip mătase, panglici, bandă de bordură etc.).
 • Cabluri (conducte electrice, cabluri, șnururi).
 • Materiale de construcție și de finisare, alte mărfuri comercializate la metraj (linoleum, peliculă, mochetă etc.).
 • Produse și materiale din mase polimerice ce au contact cu produsele alimentare, inclusiv cele jetabile (veselă și accesorii pentru servitul mesei și bucătărie), ambalaje, articole pentru păstrarea și transportarea alimentelor (canistre, bidoane, butelii, butoaie).
 • Produse chimice de uz casnic, pesticide și preparate agrochimice.
 • Mobilă de menire socială (garnituri și seturi).
 • Autoturisme și articole moto-velo, remorci și agregate, mijloace mobile pentru mica mecanizare a lucrărilor agricole, nave pentru plimbări și alte mijloace de transport naval de menire socială.
 • Mărfuri tehnice complexe de uz casnic pentru care sunt stabilite termene de garanție (aparate electrocasnice, aparate radioelectronice, aparate de calcul și multiplicare, articole foto-chino, aparate de telefon (fixe și mobile) și de faximil, instrumente muzicale electrice, echipamente și utilaje ce funcționează cu gaze și dispozitivele acestora).
 • Articole pentru profilaxia și tratamentul unor boli în condiții de domiciliu (articole pentru ocrotirea sănătății publice și pentru igienă din metal, cauciuc, textile și alte materiale, instrumente, dispozitive și aparate medicale, remedii pentru igiena cavității bucale, lentile pentru ochelari, articole pentru îngrijirea copiilor, preparate farmaceutice).
 • Jucării.

Drepturile Cumpărătorului/Consumatorului în cazul produselor neconforme includ:

 1. Pe perioada reparației produsului, Vânzătorul poate asigura, la solicitare, în termen de 3 zile, un produs funcțional de uz casnic în schimb Cumpărătorului/Consumatorului.
 2. Înlocuirea produsului achiziționat cu un produs de calitate similară.
 3. Restituirea banilor pentru produsul necalitativ.

Reclamațiile dumneavoastră ca și Cumpărător/Consumator/Client se înaintează Vânzătorului, iar operatorii acestuia le vor examina și soluționa conform procedurii și termenelor prevăzute de Legea nr. 105 din 2003 privind protecția consumatorilor.

În cazul în care reclamația dumneavoastră adresată Vânzătorului nu a fost soluționată și vă considerați lezat în drepturi, vă îndemnăm să vă adresați Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012, la adresa consumator@apcsp.gov.md, Telefonul Consumatorului +373 22 51 51 51 sau la Linia Verde 0 800 28 0 28.

Datele de contact ale companiei în cazul returnării: +(373) 3000 1002.

6. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

În conformitate cu prevederile Legii nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, furnizorul de servicii prelucrează datele cu caracter personal. Aceste date sunt prelucrate în mod corect, bazate pe și în conformitate cu normele legale în vigoare. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin metode mixte (automate și manuale), respectând cerințele legislative și asigurând condițiile necesare pentru securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Furnizorul colectează și prelucrează doar datele personale furnizate de clienți la plasarea unei comenzi: numele, prenumele, numărul de telefon, adresa și adresa de email.

Aceste date personale sunt utilizate exclusiv în scopul administrării site-ului, pentru a oferi acces la informații, în special pentru livrarea comenzilor sau pentru a contacta consumatorul în vederea realizării livrării. Datorită acestor informații, utilizatorii și clienții sunt informați că datele lor personale (numele, prenumele, numărul de telefon, adresa și adresa de email) vor fi prelucrate și utilizate. Furnizorul de servicii prelucrează datele personale ale utilizatorilor și consumatorilor, care sunt furnizate în timpul vizualizării, utilizării și înregistrării pe site-ul www.megaconstruct.md.

Orice informație furnizată de utilizatorii și consumatorii site-ului www.megaconstruct.md va fi considerată drept consimțământ direct pentru utilizarea datelor personale de către Furnizor.

Furnizorul nu va dezvălui terților niciun fel de date fără consimțământul subiecților datelor și nici nu va comercializa, schimba sau divulga aceste date altor persoane, cu excepția cazurilor prevăzute de legislația în vigoare (la solicitarea autorităților de stat, a persoanelor juridice, a instanțelor de judecată, precum și a celor autorizate să prelucreze date cu caracter personal). Datele personale pot fi prelucrate și utilizate de către Furnizor în scopuri statistice și pentru promovare ulterioară.

Furnizorul de servicii respectă cerințele de securitate a datelor cu caracter personal și asigură protecția datelor consumatorilor, prevenind pierderea, distrugerea, alterarea/falsificarea sau divulgarea acestora către terți.

Angajații furnizorului de servicii sunt obligați să respecte confidențialitatea datelor personale ale consumatorilor. Prelucrarea datelor personale va fi efectuată de o persoană autorizată de către Furnizor.

Furnizorul utilizează metode și tehnologii de securitate în conformitate cu legislația în vigoare. Furnizorul nu colectează informații legate de tranzacții, cum ar fi numărul cardului, data de expirare sau țara de origine. Pentru informații suplimentare, orice persoană interesată poate contacta Furnizorul prin formularul disponibil la adresa web: https://megaconstruct.md/suport/ sau la numărul de telefon +373 30-001-002

7. INFORMAȚII DE CONTACT
 • Denumirea juridică a companiei: “Tincomert-Grup” S.R.L.
 • Cod fiscal: 1006600012518
 • Adresa juridică: str. 50 Ani ai Biruinței 79B, în or. Ocnița
 • Adresă fizice: or. Durlesti, Drumul National R6, km 0.03, (linga DAF Centru)
 • Telefon de contact: +(373) 3000 1002
8. GARANȚIA PRODUSELOR
 • Pentru produsele achiziționate de către Dumneavoastră de la Vânzător, prin intermediul platformei/ aplicației online Megaconstruct, se asigură garanție în conformitate cu Certificatul de garanție aferent fiecărui produs în parte, dacă eliberarea acestuia este prevăzută de legislația în vigoare, de Producător sau de Vânzător. Persoana juridică ce asigură garanția este menționată pe Certificatul de garanție al produsului.

  Garanția nu este valabilă în cazul utilizării incorecte a produselor sau contrar destinației sau specificațiilor tehnice ale acestora.

9. LEGEA APLICABILĂ ȘI LITIGII
 • Toate clauzele din prezentele condiții și/sau condițiile specifice ale ofertelor conținute pe platforma/ aplicația online Megaconstruct vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația Republicii Moldova. În procesul de revizuire și de soluționare a litigiilor se va aplica legislația Republicii Moldova.

  Orice litigii privind utilizarea platformei/ aplicației electronice Megaconstruct vor fi soluționate pe cale amiabilă, prin consultări reciproce. În cazul în care diferendul nu poate fi soluționat în mod amiabil pe calea negocierilor timp de 30 zile calendaristice, atunci acesta urmează a fi soluționat de către instanțele competente ale Republicii Moldova.